Människor tillsammans med hästarVälkommen på introduktionsdag, söndagen den 22 oktober kl 13-16. Då berättar vi för dig hur vi coachar med hästar och hur användbart vårt sätt att arbeta är vid team, ledarskaps- och personlig utveckling. Vi berättar också hur vi arbetar med hästar och psykoterapi.
 
Under dagen är du utomhus, ute i naturen, tillsammans med hästarna. Det förekommer ingen ridning och du behöver inte veta något alls om hästar.
 
Att hjälpa människor att växa och utvecklas med hästar är ett spännande arbete. Det händer mycket i människorna som kommer hit. Hästarna har en förunderlig förmåga att öppna upp och bjuda in till förändring.
 
Hästassisterad coachning, lärande och psykoterapi hjälper dig att se dina egna reaktionsmönster i olika situationer, vilket in sin tur visar dig hur du ser på och upplever världen. Först när du kan se det, kan du också fundera på om du vill ändra på något hos dig själv. Så hästarna hjälper dig att se dina mönster, men bjuder också in dig till att prova nya lösningar och nya förhållningssätt, som du sedan kan använda i olika situationer och relationer.
 
Av naturliga skäl kan vi inte demonstrera hästassisterad psykoterapi, så det är coachningen och den personliga utvecklingen du får prova på.
 
Plats: Horse & Nature i Torna Hällestad (15 km öster om Lund)
Datum: 22 oktober, 13-16
Pris: 300:-
 
Dagen hålls på svenska och vid behov engelska.
 
Anmäl ditt deltagande till Felicia Katarina Lundgren, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., 046-532 43, 0768-95 98 68
 
Varmt välkommen!
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedIn